Logo

Hasseltse Taxi Maatschappij
Walenstraat 2
3500 Hasselt
BE 0892.453.250

IRU Graduate
Behaald door Tim Vanreppelen

Tel: 011 / 30 10 20
GSM: 0479 / 30 10 20
Fax: 011 / 23 38 93
Email: info@taxihtm.be

Ieder pakket zijn bestemming

U wilt een belangrijk document versturen? En het is dringend? HTM brengt uw pakket zo snel mogelijk ter plaatse. Onze wagens zijn bovendien allemaal voorzien van een ingebouwd lokalisatiesysteem. Wilt u weten waar uw colli zich bevindt? Geen enkel probleem, wij kunnen u dat onmiddellijk vertellen!

Voor welk soort zendingen kunt u bij HTM terecht?
  • Dagzendingen
  • Nachtzendingen
  • Documentenvervoer
  • Dringende verzendingen
  • Logistieke dienstverlening (sorteren van documenten, personalisatie van documenten, bewaring van pakjes tot op het ogenblik van verzending )
  • Kleine distributie
  • Ad hoc vervoer van goederen
  • ...
Kortom, goederenvervoer op uw maat!

Vervoersdocumenten en verzekering

Bij elk transport hoort een apart vervoersdocument. Hierop vindt u de datum van verzending, de afzender, de bestemmeling, het tijdstip van afgifte en de handtekening voor ontvangst terug. U krijgt het ondertekend bewijs samen met de factuur toegestuurd.
Wij verzekeren al uw goederen volgens het CMR-verdrag (Conventie voor het Internationaal Vervoer van Zaken over de Weg). Dit betekent dat u bij een totaal verlies van ons 10 euro per kilo krijgt. Op uw vraag sluiten wij voor uw goederen een bijkomende verzekering af. U betaalt hiervoor een meerprijs.

Onze tarieven

Elk transport is anders. HTM berekent zijn prijs voor het vervoer van uw pakjes en pakketten op basis van afstand en gewicht . De frequentie waarmee u van onze diensten gebruik maakt, speelt ook een rol: Hoe meer u met ons rijdt, hoe voordeliger onze tarieven. Basistarief voor prijsberekening
Gewicht Type Wagen Prijs per km
<500 kg personenewagen 0,50€
bestelwagen 0,55 €
500 kg - 1000 kg bestelwagen 0,60 €

Betalen

30 dagen na levering van uw goederen krijgt u van ons een factuur. Trouwe klanten krijgen een keer per maand een totaalfactuur.